Радионица креативног писања

Радионица креативног писања

Радионица креативног писања Основне школе "Момчило Живојиновић" подразумева опсежан план рада са ученицима склоним писању. Пројекат нуди ученицима другачији приступ личном књижевном усавршавању, могућност интрепретације и изражавања слободног критичког размишљања. Подстицајно и самоуверено реаговање деце на различите ситуације, стилска увежбавања, са што више писања и маштања резултирају најразличитијим идејама. Радионица се за ове три године колико постоји, обогатила поезијом, детективским, страшним, љубавним, фантастичним причама и  занимљивим пародијама.

Ове школке године, ученике смо поделили у две групе: ниже разреди и пети разред у једној су групи док су виши разреди у другом термину. Радионица се одржава једном недељно или више пута у складу са захтевима и потребама ученика. Термин брижљиво уклапамо у њиховне редовне и свакодневне обавезе са искреном намером да се ученици пишући одморе, забаве, подстакну своје склоносте и развију таленте.

О детаљима рада Радионице креативног писања можете се информисати у школкој библиотеци, на сајту наше школе као и фб страници Библиотека "Момчило Живојиновић".

Чекамо вас! 

 
 pssst pisemo sasocial facebook push  

ШКОЛАРЦИ

ШKOЛA